Jump to content
account_circle Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

person_add Sign Up
ISUS HRISTOSSS

CERERE UNBAN ISUS HRISTOS

Recommended Posts

◈Nickname: ISUS HRISTOS
◈ Data & Ora: 23.07.2022 , 23:50
◈ Steam ID-ul tau: 
STEAM_0:0:624875860
◈ IP-ul Tau: 86.122.74.122
◈ Adminul care te-a banat: NIM ;)
◈ Motivul banului: WALLHACK
◈ Dovada - screenshot consola: 

https://imgur.com/a/BhSuqou

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obvious WH. Ban should remain in my opinion.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru mine scorul e strâns , si cu o mica marjă înclinând în această parte,o sa zic împotrivă.
În astfel de situatii neclare sau când se fereste,eu as fi preferat sa fac un alt demo cu ÎNCĂ CEL PUTIN 2-3 RUNDE daca nu mai mult,ca să mă conving,pt că foarte usor poate fi sunet sau anticipare (după cum am dovedit cu un demo făcut de mine,cat de mult poate PĂREA "perete" doar pt că avem noi acel esp,dar fără care nu ar părea nimic suspect) dar oricât mi-as dori eu,filmul nu se continuă sau lungeste.

Chiar la început,urmăritul prin usă cu awp pt fi foarte usor bănuiala,si după dacă a văzut ca nu moare,a încercat mai departe de-a lungul peretelui,însă în aceiasi rundî sau următoarea stă la usa de la tunelul A fără să intre desi e evident că drumul e APARENT liber.Asta combinată cu asteptatul în gura tunelului B cu tinta pe "geam" sunt singurele momente dubioase si (nu pe gustul meu/satisfactia mea) dar singurele motive din filmulet suficient de prea fără răspuns,încât să mă facă să zic da,ar trebui să rămână.

Ar mai fi faptul ca chiar la sfârsit cazador vine să-l omoare si el coboara tinta de la "geam" spre el dar acolo a fost suficient de aproape încât să se audă pasii.
Tot aceiasi fază însă,presupune si iesitul tragand a lui cazador spre isus,ceea ce mă face să-l bănuiesc si pe el de "perete" , dar n-am de unde stii dacă a fost verificat.


Astfel,ne suficient convins,dar suficient p o bănuiala de 70-75% spun împotriva scoaterii banului.P.S. No sa-l înţeleg niciodată pe nim de ce nu opreste demo după ce jucătorul moare si cum pe unii ii urmareste 3 piste,fara nici un motiv singular pt a-i bana,si pe alti doar 2 runde,pt ca nu e nici pe departe ATÂÂÂÂT de evident încât să zici că filmuletul e doar o formalitate,dar in fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Banul ramane./tc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Powered by Invision Community
×
×
  • Create New...