Jump to content
account_circle Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

person_add Sign Up
Sign in to follow this  
kossoLeanu

[Legenda GP] Lack Shunk

Recommended Posts

lack Shunk
Black Shuck, Old Shuck, Old Shock sau pur și simplu SHUCK este numele dat unui caine negru fantomatic care se spune că a călători zona de coastă și a zonei rurale din East Anglia. Conturile de formă animală parte a folclorului din Norfolk, Suffolk, a mlaștinilor Cambridgeshire și Essex. 
 
Numele Shuck poate deriva din cuvântul englezesc scucca veche insemnand "demon", sau, eventual, de la cuvântul dialect local shucky sens "shaggy" sau "păros". 
 
Black Shuck este unul dintre mulți câini negri fantomatic înregistrate de-a lungul insulelor britanice. [5] Uneori, înregistrată ca un semn al morții, uneori, un animal mai companionable, acesta este clasificat ca un cryptid, și există conturi diferite de aspectul animalului.  Scrierea în 1877, Walter secara a declarat că SHUCK a fost "cel mai curios aparițiilor noastre locale, deoarece acestea nu sunt soiuri de îndoială ale aceluiași animal. 
 
presupusa apariție în 1577 la Bungay și Blythburgh este un cont deosebit de celebru al fiarei, și imagini de câini sinistru negru au devenit o parte a iconografiei zonei și au apărut în cultura populară. 
 
NOTA: Daca gasiti greseli gramatiecale, este din cauza ca textul a fost tradus din Engleza - Romana 
220px-Blackdog.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

Powered by Invision Community
×
×
  • Create New...