• Announcements

  • DiiTii

   Campanie Recrutari Moderatori   04/21/2019

      
  • DiiTii

   Campanie Recrutari Designeri   04/21/2019

   Doresti sa fii Designer-ul nostru? Atunci realizeaza 4 creatii pentru comunitate  si realizeaza o cerere dupa model ! Nume si prenume (real) :
   Varsta :
   Cu ce crezi ca poti ajuta echipa Designerilor? :
   Lucrari sau Link cu galeria proprie (Click) :
   Experienta :
   Alte precizari :   Do you want to be our Designer? Then make 4 creations for the community and make a request by model! Name and Surname (Real):
   Age:
   How do you think you can help  Designers Team ? :
   Works or Link with your own gallery (Click) :
   The experience :
   Other specifications :    Click !
  • Antic

   Oferim servere spre administrare !   01/25/2020

   Buna ziua , comunitatea GamePower.Ro ofera 3 servere spre administrare . Mai multe detalii in privat.
Cosmina

Cum a salvat un golden retriever un pui de koala..

2 posts in this topic

Kerry McKinnon, din Strathdownie, Australia, nu stia ce s-a intamplat cand sotul a trezit-o dimineata, zilele trecute, si i-a spus sa vina repede. Putea fi orice. Totusi, un pui de koala pe spatele cainelui ei, Asha, nu-si imagina ca va gasi.

Dar este exact ceea ce a vazut: Asha, o femela de cinci ani, catelusa familiei, privea in spate, usor rusinata, vinovata, nestiind daca stapanii ei sunt de acord cu noul sau prieten.

Dar il privea cu simpatie, in niciun caz ca pe un intrus de care ar fi vrut sa scape, a povestit femeia, conform news.com.au.

Nu se stie cum s-au intalnit cei doi. Cel mai probabil, puiul a cazut din marsupiul mamei si a cautat un loc cald. Cum in aceasta perioada noaptea sunt in jur de 5 grade Celsius, cel mai probabil nu ar fi supravietuit, fiind inca dependent de ea.

Cum a gasit-o pe Asha nu se stie. Ce a determinat-o pe aceasta sa-l lase pe pui sa se cuibareasca in blana sa deasa doar catelusa stie. Cert e ca veterinarilor le-a fost foarte greu sa-i desparta pe cei doi.

Din fericire, puiul de koala e sanatos si urmeaza sa fie eliberat in natura. Ramane de vazut cum va reactiona la urmatoarea intalnire cu un blanos.

Cand instinctul matern e mai presus de toate: Cum a salvat un golden retriever un pui de koala

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.