Jump to content
account_circle Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

person_add Sign Up

George-Naţionalist_DAC

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. George-Naţionalist_DAC

  CONTRA . Poate o fi băiat bun,nu stim,dar având în vedere si luând în consderaţiune că spune că a citit regulamentul,dar nu stie cuvantul cheie,si ca are doar 5-6 ore , când modelul spune clar,MINIM 15,cel puţin sugerează că fie nu le-a citit pe nici unul sau a facut-o în grabă si nu a fost atent,nici macar la cele 4-5 reguli clare si eliminatorii din formularul de cerere,iar asta denotă neseriozitate si lipsă de importanţă acordată serverului, De asemenea,eu nu te-am văzut niciodata pe server,si daca ai jucat doar 5-6 ore,nici e de mirare deoarece dacă joci câtusi de puţin zilnic (1-2 ore) asta înseamnă 3-6 zile,nici 1 săpt pe server,iar sansa de a ne sincroniza e ft mică,cu atât mai mult cu cât eu joc în principal noaptea târziu si dimineaţa devreme. Atâta timp nu e NICI PE DEPARTE suficient pt a-ţi face o părere despre server si pt noi a ne face o părere despre tine. Asa că am să spun cum a spus marele C.Z.C. când un aspirant dorea să intre în legiune : "Du-te si asteaptă 2 săptămâni,cercetază-ne si fă-ţi o părere despre noi si lasă si ne poi să ne facem una despre tine.După dacă mai doresti să te alături,haide si vom discuta atunci" . Astfel,că deocamndata, CONTRA.
 2. George-Naţionalist_DAC

  Cum problema a apărut de la faptul că cu "ne" domnul ddr nu a găsit alt cuvânt decât neclar (care e de fapt o negare a unui cuvânt,nu un cuvânt în sine stătător),o să zâc eu unul respectând rugămintea domniţei Mădălina^,si anume NEAOS
 3. George-Naţionalist_DAC

  Nume : George-Mândru_Naţionalist_DAC Ora si data : 10.06.2022 01:55 AM Sugestie : Cred că,după 6 luni si 6 zile care se împlinesc azi de când sunt admin aici,am arătat că sunt mai mult decât competent,calm,prietenos si respectuos , DIN FIRE,merit o înaintare în grad,la ce nivel consideră responsabilii că merit. În aceiasi ordine de idei,rog însărcinaţii/ocupanţii de cereri să lase mai multă vreme deschisă cererea ca să-si poată da cu părereai,oricare ar fi ea,cât mai multe colege si cât mai mulţi colegi,indiferent de grad . Stiu că acum cu mutarea asta a forumului,puţini si dintre colege si colegi si-au făcut/intentionează să-si facă cont ai si nefiind activitate mare,vizitează rar forumul,si tocmai de aia,as vrea sa rog unul din colegi sa dea anunţ pe grupul de abur sau TS de propunerea si rugămintea mea ca astfel încât câţ mai multe dintre colege si mulţi dintre colegi să le poată onora , Alte pomeneli/precizări : Dacă tot nu a fost un formular de sugestie,am zis să fac eu unul decent,că doar în toate trebuie o orânduială,nu ?
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...