Jump to content
account_circle Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

person_add Sign Up

w[!]KaL.

Banned
 • Content Count

  1,031
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

w[!]KaL. last won the day on July 22 2019

w[!]KaL. had the most liked content!

About w[!]KaL.

 • Rank
  Legendary Member
 • Birthday 04/07/1972

Contact Methods

 • Steam
  Array
 • AIM
  Array
 • MSN
  Array
 • Website URL
  Array
 • ICQ
  Array
 • Yahoo
  Array
 • Jabber
  Array
 • Skype
  Array

Profile Information

 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Recent Profile Visitors

2,851 profile views
 1. w[!]KaL.

  *Nume: *aDcLaNiKo* *Numerele alese: 10,47,16,20,8,17
 2. w[!]KaL.

  *Nume: *aDcLaNiKo* *Numerele alese: 16,10,28,37,26,7
 3. w[!]KaL.

  Un judecător şi-a pus în gând să fie mai tolerant în ajunul Crăciunului. - De ce eşti acuzat? - De a-mi fi făcut cumpărăturile cu anticipaţie. - Dar asta nu-i un delict! Cu câtă anticipaţie? - Păi, înainte de a se deschide magazinul.
 4. w[!]KaL.

  O tipă se urcă în taxi şi îi spune şoferului: - Vă rog să conduceţi preventiv, că sunt mamă a opt copii. Taximetristul se întoarce şi îi răspunde: - Dv. vorbiţi despre prevenţie?
 5. w[!]KaL.

  Nevasta unui preot nu prea bogat vine de la oraş cu o rochie nouă. Când vede chitanţa de 400 de lei, preotul se face foc: - Eu pun bani deoparte să avem mâncare şi să întreţin casa, iar tu? - Bărbate, nu m-am putut abţine, tentaţia era prea mare. Ca şi cum un demon mi-ar fi şoptit: "Iţi stă bine! Iţi stă bine!" - Păi şi de ce n-ai zis cum te-am învăţat eu: "Îndepărtează-te satană de mine!" - Aşa am zis, dar el a continuat: "Şi de la distanţă îţi stă bine!"
 6. w[!]KaL.

  La o şedinţă a Ligii antialcoolicilor, prezentatorul a făcut o expunere înflăcărată care s-a încheiat aşa: - Sper că va veni odată timpul când omenirea va arunca tot alcoolul în mare. Din sală, un participant: - Aveţi întregul meu sprijin, domnule, şi eu sper asta. Oratorul se înclină spre sală: - Vă mulţumesc, domnule, sunteţi desigur un adversar înverşunat al alcoolului. - Nu, sunt scafandru.
 7. w[!]KaL.

  Într-o noapte, la spital, o asistentă blondă îl trezeşte pe pacientul care dormea un somn adânc şi îi spune: - Treziţi-vă, am uitat să vă dau somniferul!
 8. w[!]KaL.

  *Nume: *aDcLaNiKo* *Numerele alese: 10 , 7 , 18 , 16 , 42 , 45
 9. w[!]KaL.

  Femeile cred că dacă o pisică fuge de acasă este din cauza lipsei de afecţiune oferite. Femeile cred că dacă un câine fuge de acasă este din cauza lipsei de afecţiune oferite. Femeile cred că dacă o femeie fuge de acasă este din cauza lipsei de afecţiune oferite. Femeile cred că dacă un bărbat fuge de acasă este din cauză că bărbaţii sunt porci.
 10. w[!]KaL.

  Ea, desfătându-se în îmbrăţişările lui: - Scumpul meu… spune-mi cât de mult mă iubeşti ? - Uită-te pe cer şi încearcă să numeri stelele… atât de mult te iubesc. - Dar este zi acum. - Exact!
 11. w[!]KaL.

  Întotdeauna auzim de ” regulile” impuse de partea feminină. Iată şi regulile văzute de bărbaţi: Te rog să observi că… toate regulile sunt numerotate cu “1“, cu un scop. 1. Sânii sunt făcuţi să te uiţi la ei, ceea ce şi fac. Nu încerca să schimbi asta. 1. Învaţă să foloseşti scaunul de la toaletă. Eşti deja fată mare. Dacă-l vezi ridicat, coboară-l. Nouă ne trebuie ridicat, vouă coborât. Nu cred că m-ai auzit plângându-mă că l-ai lăsat coborât. 1. Sâmbătă sunt sporturi. Este ca luna plină sau fluxul şi refluxul. Aşa trebuie să rămână! 1. A face shopping NU este un sport. Şi nu voi gândi altfel niciodată. 1. A plânge este şantaj. 1. Cere doar ce doreşti, să fim bine înţeleşi: aluziile subtile nu funcţionează, aluziile puternice nu funcţionează, aluziile directe nu funcţionează. Spune-mi şi gata! 1. “Da” şi ” Nu” sunt răspunsuri perfect acceptabile la orice întrebare. 1. Vino cu o problema doar dacă doreşti ajutor pentru rezolvare. Asta este ceea ce pot face. Simpatia este menirea prietenelor tale. 1. O durere de cap care dureaza de 17 luni este o problemă. Mergi la doctor! 1. Orice am spus cu 6 luni în urmă nu este acceptat într-o ceartă. De fapt, toate comentariile devin nule şi neavenite după 7 zile. 1. Dacă te gândeşti că eşti grasă, poate aşa este. Nu mă mai întreba. 1. Dacă am spus ceva, poate fi interpretat în două moduri, din care unul ar putea să te supere sau să te enerveze, consideră că am gândit în celălalt mod. 1. Poţi, fie să mă rogi să fac ceva, fie să-mi spui modul în care vrei să fie făcut. Nu ambele! Dacă deja ştii cum trebuie făcut, mai bine fă-l! 1. Când se poate, te rog să-mi spui orice ai de spus în timpul pauzelor publicitare. 1. Christofor Columb nu a avut nevoie de indicaţii, dar nici eu. 1. Toţi bărbaţii văd doar în 16 culori, aşa cum sunt setările Windows. Piersica de exemplu este un fruct, nu o culoare. Habar n-am ce înseamna “mov”. 1. Dacă mă mănâncă, mă voi scărpina. Voi face aşa întotdeauna. 1. Dacă întreb ce este în neregulă şi spui ” nimic”, voi acţiona ca şi când nimic nu este în neregulă. Ştiu că minţi, dar nu merită să ne ciorovăim. 1. Dacă pui o întrebare la care nu doreşti un răspuns, aşteaptă-te la un răspuns pe care nu ţi l-ai fi dorit să-l auzi. 1. Când trebuie să mergem undeva, absolut tot ce porţi îţi vine bine, pe bune. 1. Nu mă întreba ce părere am despre anumite lucruri, decât dacă eşti pregătită să vorbim despre anumite lucruri ca: sex, sport sau maşini. 1. Ai îndeajuns de multe haine. 1. Ai prea mulţi pantofi. 1. Eu sunt în formă. Rotundul este o formă.
 12. w[!]KaL.

  Un tip vine la directorul unui circ. - Ce ştiţi să faceţi? - Tai o femeie în două şi apoi o lipesc la loc. - Ce să zic... Toată lumea ştie să taie o femeie în două! - Pe lung?
 13. w[!]KaL.

  Un tip vine la directorul unui circ. - Ce ştiţi să faceţi? - Vă arăt. Se urcă la trapez, la 30 de metri şi se-aruncă de-acolo în cap, fără plasă. Rămâne lat. Directorul e siderat: - Dumnezeule, să vezi acum anchetă! Dar acrobatul se ridică, îşi scutură capul şi se apropie senin de el: - Ei? - Senzaţional! Poţi s-o mai faci o dată? - Sigur. Aceeaşi scenă, cu omul strivit pe jos: - Doamne, a avut un truc, care acum nu i-a mai ieşit, parcă aud deja Poliţia! Acrobatul se ridică, îşi scutură capul şi se apropie încruntat. - Gata, eşti angajat!, strigă directorul. Câţi bani vrei!? - Nimic, că n-o mai fac. - Cum aşa, de ce? - Mi se pare periculos.
 14. w[!]KaL.

  Un băiat avea un câine slab cu care se plimba pe stradă, când întâlneşte un om cu câini lupi care-i spune: - Dă-te la o parte că dau câinii pe tine! - Nu vreau! Atunci omul dă drumul la lupi, dar câinele slab îi mănâncă de vii. - Ce rasă-i câinele tău? - Nu ştiu! Mi l-a trimis mama din Africa, avea mult păr la gât, dar l-am tuns!
 15. w[!]KaL.

  Un tip vinde câinele. Cumpărătorul întreabă: - Sănătos? - Sănătos! - Inteligent? - Inteligent! - Credicios? - Cel mai credincios - a cincea oară îl vând.
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...