Jump to content
account_circle Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

person_add Sign Up

American`s geNN seNior

Members
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

American`s geNN seNior last won the day on February 25 2019

American`s geNN seNior had the most liked content!

4 Followers

About American`s geNN seNior

 • Rank
  Enthusiast Member
 • Birthday 12/04/1994

Profile Information

 • Location
  Array

Recent Profile Visitors

526 profile views
 1. American`s geNN seNior

  * Nume : American's geNN seNior *Numerele alese: 10 , 29 , 38 ,41 , 5 ,47
 2. American`s geNN seNior

  *Nume: American's geNN seNior *Numerele alese: 13 , 20 , 38 , 49 ,42, 1
 3. American`s geNN seNior

  10
 4. American`s geNN seNior

  *Nume: American's geNN seNior *Numerele alese: 7, 15 , 32 , 45 , 29 , 37 .
 5. American`s geNN seNior

  Copii, puteţi da exemplu de un animal care se termina în „tor“? - Aligator, răspunde un elev. - Foarte bine, alt exemplu? - Vibrator, spune Bulă. - Măi Bulă, dar ăsta nu-i animal, un animal se hrăneşte cu ceva, ăsta ce mănâncă? - Sora-mea zice că-i mănâncă bateriile
 6. American`s geNN seNior

  La şcoală: - Luna este atât de mare, încât ar încăpea să locuiască pe ea un milion de oameni! Bulişor: - Şi ce se întamplă cu ei când e lună plină?
 7. American`s geNN seNior

  Dorinta soldatului Bula Colonelul viziteaza infirmeria regimentului, curios sa vada cum sunt ingrijiti bolnavii. Langa unul dintre paturi, colonelul intreaba: – Ce ai Soldat? – Hemoroizi, sa traiti! – Si cum te trateaza? – Badijonari cu albastru de metil, sa traiti! – Ai vreo dorinta? – Nu, sa traiti! Dupa alti 5-6 pacienti cu aceeasi boala, tratati la fel si fara dorinte speciale de formulat, vine randul lui Bula: – Tu de ce suferi? – De amigdalita, sa traiti! – Si cum te trateaza? – Badijonari cu albastru de metal, sa traiti! – Ai vreo dorinta? – Da, sa traiti! Sa schimbe somoiogul!
 8. American`s geNN seNior

  Bulă, în prima zi de armată. Un plutonier trece prin faţa rândului de soldaţi şi întreabă - Ce-ai fost în viaţa civilă? - Unul brutar, altul măcelar, altul electrician, fiecare după pregătire. - Ajunge ofiţerul la Bulă: - Ce-ai fost în viaţa civilă? - Am fost fericit, să trăiţi!
 9. American`s geNN seNior

  * Nume: American's geNN seNior *Numerele alese: 9 , 26 , 39 , 44 , 17 , 31
 10. American`s geNN seNior

  4
 11. American`s geNN seNior

  Un poliţist s-a dus într-o zi la secţie cu un pinguin. Aici şeful sau l-a întrebat: - Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Grădina Zoologică! După un timp, şeful poliţistului a plecat de la secţie, iar pe drum s-a întâlnit cu poliţistul care era cu pinguinul de mână. - Ţi-am spus să-l duci la Grădina Zoologică! - L-am dus, iar acum mergem la teatru.
 12. American`s geNN seNior

  - Organele omului hotarasc sa-si aleaga un sef. - Este propus creierul ca e cel mai important, cel mai destept… - Inima sare si ea: daca nu sint eu sa pompez singe creierul ar fi mort… - Plaminii intra in discutie: daca n-am fi noi sa procesam aerul totul s-ar duce de ripa… - Picioarele zic si ele ca ar zacea cu totii intr-un singur loc daca nu ar merge ele dupa mincare si toate cele… - Toti se cearta care e mai important si care sa fie sef cind deodata apare k.k.tul care zice ca vrea el sa fie seful! - Incep cu totii sa rida de el si sa-l injure: du-te ma de unde ai venit , lasa-neee.. - Atunci k.k.tul se retrage la locul lui si sta o zi… …si sta doua zile… …si sta trei zile…inima incepuse sa o ia la galop, plaminii repirau greu, ochii iesisera din orbite… …si sta patru zile…creierul deja incepuse s-o ia razna… - Atunci toti s-au pus de acord si l-au ales pe k.k.t sef numai sa iasa de acolo. Morala: orice k.k.t poate deveni sef!
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...