Jump to content
account_circle Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

person_add Sign Up

-KnockOut-

Members
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About -KnockOut-

 • Rank
  FONDATOR Blackout
 • Birthday 06/15/1997

Contact Methods

 • Steam
  Array

Profile Information

 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Recent Profile Visitors

1,832 profile views
 1. -KnockOut-

  ⇨ Nick-Name : -KnockOuT- ⇨ Varsta : 22 ⇨ Unique ID : 50cXb0EW65LHwwDxazviRKUdsak= ⇨ Gradul dorit : Administrator ⇨ Experienta moderare TS3 : 3 ani ⇨ De ce vrei acest grad ? : Vreau acest grad sa am grije de teamspeak 3 ( Stiu ca am avut S.Moderator si dupa cearta cu cei de la FuN am inteles ca antic mi-a scos gradul , cei de la fun numai sunt acuma cred ca nu se mai tine cont de asta .. + Sunt C.E.O la blackout am trecut la modul classic si am adus 20+ oameni pe canalul de teamspeak . Va multumesc respectuos) ⇨ Link cu ore: http://trusted.gamepower.ro/stats/list_rankup.php ⇨ Ai citit regulamentul?: Da, gamepowerthebest
 2. Salut shd , poti sa intri pe teamspeak sa vorbesc cu tine ?

  1. shd

   shd

   Da, imediat. intra pe channel PRO

  2. shd

   shd

   Sau unde, pe ce subchannel sa intru ?

 3. Broathere mai traiesti si tu ? :))))

 4. -KnockOut-

  Contra super Moderator PRO HELPER toti am inceput de jos .
 5. -KnockOut-

  Aceasi parere
 6. -KnockOut-

  Nume: KnockOut Numere alese: 10/24/33/27/41/46
 7. -KnockOut-

  *Nume: KnockOut *Numerele alese: 5/23/27/33/41/10
 8. -KnockOut-

  PRO , te vad activ mereu pe ts ! Bafta
 9. -KnockOut-

  Pro te vad mereu pe ts ! Bafta
 10. Tastatura TUF Gaming K5 oferă performanțe fără compromis și o durabilitate de excepție, fiind echipată cu comutatoare TUF Gaming Mech-Brane concepute să furnizeze un răspuns tactil ferm la fiecare apăsare. Comutatoarele sunt montate într-un cadru rezistent la vărsările accidentale de lichide (până la 60 ml), întărit cu un strat special de acoperire, certificat pentru utilizarea intensivă. Reglată să combine aspectele apreciate atât ale comutatoarelor mecanice cât și a celor cu membrană, TUF Gaming K5 este modelul de debut pentru comutatoarele Mech-Brane, ce oferă o nouă senzație în gaming: răspuns clar, click tactil cuplat cu o atingere amortizată și silențioasă. Tastele au o înălțime completă și o cursă de 3,7 mm, oferind acționări rapide și sensibile, în timp ce tehnologia anti-ghosting și acceptarea a până la 24 de apăsări simultane asigură faptul că acțiunile sunt corect preluate.
 11. Căștile TUF Gaming H5 îmbunătățesc experiența audio în jocuri, redând un sunet bogat și captivant. Designul cu greutate redusă le asigură un nivel ridicat de confort pe durata sesiunilor prelungite de jocuri, iar bareta din oțel inoxidabil le dă mai multă elasticitate și o rezistență sporită. TUF Gaming H5 oferă un sunet virtual surround pe 7.1 canale la simpla apăsare a unui buton de pe modulul de control. Căștile au difuzoare ASUS Essence de 50mm cu incinte acustice ermetice și folosesc un conector audio-jack de 3,5mm, ceea ce le permite să fie folosite împreună cu diverse platforme, precum PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch și telefoane mobile. Utilitarul software Armoury II oferă un control extins și o interfață intuitivă, astfel încât utilizatorii pot ajusta cu ușurință modul lor de operare.
 12. Mouseul TUF Gaming M5 oferă tot confortul și performanța de care au nevoie jucătorii. Noul model este compact, ergonomic și ușor, fiind echipat cu un senzor optic de înaltă precizie. Comutatoarele Omron sunt garantate pentru 50 de milioane de click-uri, iar stratul special de acoperire îi conferă o durabilitate de excepție, chiar și pentru un regim de utilizare solicitant.
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...