-KnockOut-

Members
 • Content count

  256
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

3 Followers

About -KnockOut-

 • Rank
  FONDATOR Blackout
 • Birthday 06/15/1997

Contact Methods

 • Steam
  knockout2018

Profile Information

 • Location
  Targu-Jiu
 • Interests
  MONEY

Recent Profile Visitors

674 profile views
 1. C.E.O cOLD- asteapta cele mai sincere pareri din partea voastra.
 2. Acceptat T/C !
 3. Decat 7 persoane ????? RESTU ??
 4. SEDINTA STAFF 03.03.2018 Duminica,03 martie 2019 la ora 20:30, se va organiza o sedinta cu adminii serverului BlackOuT.GamePower.RO, in legatura cu viitorul apropiat al serverului admini actuali, recrutari ,donatii, propuneri pentru server Sedinta va avea loc pe serverul de TeamSpeak3 Voi fi prezent: --------------------- Nu voi fi prezent: Motiv: PS: ( Prezenta este obligatorie DOAR daca nu aveti un motiv intemeiat! In caz contrar o sa primiti -1!)
 5. Intra pe steam .

 6. Salutare , incepand de astazi 27.02.2019 cine nu intra pe serverul de teamspeak3 va primit -1 pana la remove !! TeamSpeak 3 Ce este TeamSpeak 3? TeamSpeak 3 este un program cu care puteti vorbii impreuna cu prietenii vostrii fara a fi deranjati sau sa aibe vreun cost. TeamSpeak 3 este un program care consuma de 3 ori mai putine resurse decat alte programe gen Skype. Intr-un server de TeamSpeak puteti crea un canal caruia ii puteti pune o parola si va puteti invita prietenii pentru a purta o conversatie cat mai buna. Acest program este folosit cel mai des de oamenii care joaca jocuri online si nu numai. Tutorial instalare. Incepem cu download-ul programului. Dam click aici si selectam sistemul de operare pe care il folosim. [poza] Dupa ce programul s-a terminat de download, urmam pasii cei care urmeaza si terminam instalarea. [poza] Programul este instalat, acum tot ce avem nevoie este de un server pe care ne putem conecta. [poza] [poza] Pentru asta o sa folosim DNS-ul server-ului GamePower care este ts.gamepower..ro si nickname User. [poza] VA ASTEPT !!!!
 7. Staff-ul serverului BlackOuT.GamePower.Ro # CLASSIC SERVER vă oferă posibilitatea de a câştiga V.I.P pe serverul nostru. Concursul va lua sfârşit pe data de 1 MARTIE, iar în funcţie de locul în clasament, premiile vor fi următoarele: Primii 3 playeri din /top15 la data de 1 martie vor câştiga : Locul 1: V.I.P - 30 zile Locul 2: V.I.P - 20 zile Locul 3: V.I.P - 10 zile Reguli : - Respectarea regulamentului serverului. - Cel mai important: să nu fi fost prins cu diverse hackuri pe server. Concursul începe astăzi şi va lua sfârşit pe data de 1 martie 2019 Top-ul a fost resetat ! Spor la fraguri ! Important: În cazul în care va ieşi pe locurile 1,2 sau 3 un player/admin care are deja V.I.P pe serverul BlackOuT, acesta va primi o promovare (+1 Gradul maxim Platinum-VIP).
 8. Campanie Incheiata Felicitarii tuturor playerilor BlackOut care au beneficiat de acest concurs .
 9. T/C!
 10. Nick+Pass pe ts3.
 11. Update 24.02.2019