Jake

Members
 • Content count

  352
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

About Jake

 • Rank
  Owner - Euro.GamePower.Ro
 • Birthday

Profile Information

 • Location
  Cluj

Recent Profile Visitors

505 profile views
 1. sunt sanse mari sa nu pot ajunge la sedinta. spor
 2. ******************** Duminica 06/01/2019, la ora: 20:00 ************************************* !!! Este obligatoriu sa anuntati absenta de la sedinta in acest topic. !!! Precizati motivul absentei (daca nu doriti sa scrieti aici, trebuie sa spuneti unui fondator)!
 3. 1. ai mai fost banat la noi, dar aparent ai intrat cu alt ip/steam id 2. doar pt limbaj nu merti unban 3. desi demo e scurt, trebuie sa ai un bulan galactic, ca sa faci hs acela. cu toate aceste adunate:
 4. mah, da' se aduna clujenii astia pe aici
 5. Nickul tau: Jake Ora: 02:53 Num:rul Votului (freakz): 211 Numarul Votului (CsServers): 22
 6. 6th Edition : Duminica/Sunday: 30/12/2018, la ora/at : 19:00 Winner: PN*CoLoR@T
 7. bafta si drum bun. te asteptam cu drag domnule.
 8. curat in poze. te rog sa te mai controlezi.
 9. activ pe ts si daca te-a adus kiduzzet
 10. 1. ai pus doar 2 poze din 4. te rog sa le pui pe toate 4 2. este cerere de unban, nu reclamatie. este posibil ca adminul sa nu fi vazut, sau sa fie bug de la server. se mai intampla, banul se poate scoate usor, nu trebuie scandal pt asta.
 11. eu i-am zis sa-ti dea ban o ora ca sa-ti schimbi cs-ul. este un cs in care se pot baga coduri usor si unele nedetectabile. deci, daca mai vrei sa joci la noi, i-ati un alt cs.
 12. nu te-am auzit vorband pe ts. momentan dau respins dar daca diseara sau maine intri pe ts si vb cu mine sau cu weety, vom schimba in acceptat.