Antic

Founder
 • Content count

  1,117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Everything posted by Antic

 1. Buna seara , concursul s-a incheiat , cu parere de rau tin sa va anunt ca foarte multe voturi au fost anulate din cauza incalcarii regulilor de catre votanti . Principalele reguli incalcate sunt urmatoarele : Aveti voie sa acordati 2 voturi , unul pentru miss si unul pentru mister , daca nu respectati aceasta regula toate voturile dvs. vor fi anulate ; Pentru a putea vota in acest concurs contul trebuie sa aiba minim 6 zile pe forum si prezentare obligatoriu ; Am postat castigatorii , pentru reclamatii ma gasiti pe teamspeak3 !
 2. Conducerea GAMEPOWER organizeaza un concurs pentru userii comunitatii , cu scopul de a dezvolta socializarea in cadrul forumului . Doritorii vor posta dupa modelul de mai jos , iar poza cu cele mai multe like-uri va primii titlul de MISS , respectiv MISTER + Administrator Teamspeak3 & Premium Forum timp de 30 de zile : Nume real : Data inscrierii pe forum : Poze (minim 3) : Cateva cuvinte despre dvs.(obligatoriu) : Regulament : Aveti voie sa acordati 2 voturi , unul pentru miss si unul pentru mister , daca nu respectati aceasta regula toate voturile dvs. vor fi anulate ; Pentru a putea vota in acest concurs contul trebuie sa aiba minim 6 zile pe forum si prezentare obligatoriu ; Votul se va acorda prin like la postul concurentului respectiv ; Orice incercare de fraudare a voturilor va duce la decalificare si banarea tuturor conturilor asociate ; Pozele trebuie sa fie clare , sa aveti fata vizibila ; Aveti voie sa cereti like-uri pe teamspeak3 si forum dar doar in privat ; Aveti timp 3 zile pentru a primii voturi . Staff-ul isi rezerva dreptul de a verifica exactitatea informatiilor in cazul in care exista neclaritati in legatura cu un concurent/user . !! Pentru a ne asigura ca nu va inscrieti cu poze luate de pe google, solicitam 3 poze diferite .
 3. Buna ziua , imediat voi posta castigatorii si castigatoarele concursului Miss & Mister Editia II. In partea domnisoarelor si doamnelor avem urmatorul clasament : Alexandra - 14 voturi ; Castigatoare ! Edithh - 6 voturi ; andreea_deea - 1 vot ; In partea domnilor avem urmatorul clasament : HEADSHOOT // $ // - 3 voturi ; Castigator ! Alfa - 2 voturi ; Sixty* - 1 vot ; As dori sa va multumesc tuturor pentru participare si pentru implicare , sper sa participati si editia viitoare , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat . Cei 2 castigatori vor primii premiul concursului , adica , Administrator [Teamspeak3] , Premium [Forum] si Gradul de Miss implicit Mister [Teamspeak3] pentru 30 de zile. Pentru eventuale reclamatii in pm sau pe teamspeak3 ! Va multumesc & Felicitari castigatorilor !
 4. Ai gresit sectiunea , incearca aici https://www.gamepower.ro/forum/forum/1697-classic-»-rebelii/ dar respectand modelul dat
 5. Aia cu "Am pareza pe picior"
 6. Hai ca ai pareza pe youtube
 7. Va multumesc , am postat castigatorii concursului in alta categorie !
 8. Conducerea GAMEPOWER organizeaza un concurs pentru userii comunitatii , cu scopul de a dezvolta socializarea in cadrul forumului . Doritorii vor posta dupa modelul de mai jos , iar poza cu cele mai multe like-uri va primii titlul de MISS , respectiv MISTER + Premium 30 de zile . Nick forum : Nume real : Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre dvs. Regulament : 1. Votul se va acorda prin like la postul concurentului respectiv ; 2. Orice incercare de fraudare a voturilor va duce la descalificare si banarea tuturor conturilor asociate ; 3. Pozele trebuie sa fie clare , sa aveti fata vizibila si fara poze in costum de baie ; 4. Pozele de o nuditate excesiva vor fi sterse si concurentul descalificat ; 5. Aveti timp 3 zile pentru a primii voturi ; 6. Staff-ul isi rezerva dreptul de a verifica exactitatea informatiilor in cazul in care exista neclaritati in legatura cu un concurent. !! Pentru a ne asigura ca nu va inscrieti cu poze luate de pe google, solicitam 2 poze diferite .
 9. Buna ziua , imediat voi posta castigatorii si castigatoarele concursului Miss & Mister . In partea domnisoarelor si doamnelor avem urmatorul clasament : Anytta - 62 de voturi ; Castigatoare ! Spiridușa - 44 de voturi ; ~AndreeaKhouse~ - 43 de voturi . In partea domnilor avem urmatorul clasament : Tzy - 48 de puncte ; Castigator ! Laurentiu 41 de puncte ; CKleiN.Zorel* - 35 de puncte . As dori sa va multumesc tuturor pentru participare si pentru implicare , sper sa participati si editia viitoare , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat . Editia viitoare va avea niste reguli mai stricte si va fi mult mai greu , nu ve-ti mai avea ajutor din afara. Cei 2 castigatori vor primii premiul concursului , adica , Premium Member [Forum & Teamspeak] si Gradul de Miss implicit Mister [Forum & Teamspeak] pentru 30 de zile. Pentru eventuale reclamatii in pm sau pe teamspeak3 ! Din cauza organizarii m-am decis sa dau premiu si locurilor 2 si 3 , mai exact , Premium Member pe teamspeak3 ! Va multumesc & Felicitari castigatorilor !
 10. In momentul in care ai strans tot ce ai nevoie ca sa il deschizi imi lasi pm.
 11. A facut bine cererea ,link-ul de la ban e de pe forum de la rebelii si are ca si categorie categoria CS ,care este a serverului din aceasta categorie.
 12. Cei care doresc sa deschidă un topic în cadrul acestei secțiuni, sunt rugați sa respecte următoarele condiții: 1. Se dorește cumpărarea unui server din GPHosting și aveți nevoie de staff/donații 2. Dupa deschiderea topicului, trebuie sa-l mențineți activ folosindu-va de funcția BUMP 3. Respectarea modelului este obligatorie. 4. Cei care deschid topicuri de dragul de a deschide un topic, vor fi pedepsiți cu ban pe sec. server market. Model cerere server Mod: Clasic / Zombie / Gungame etc Numar sloturi: 22/24/32 DNS: .GAMEPOWER.RO Caut: Sprijin financiar, staff, oameni pentru partea tehnica etc Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp etc Contact: Yahoo ID, steam ID, skype etc ( obligatoriu )
 13. Topic title va contine obligatoriu "Dovada impotriva jucatorului x" , dupa model : Nick: SteamId: Echipa: Link dovada:
 14. Modelul se respecta in tocmai iar titlul va fi urmatorul "Demo echipa "tag echipa" -echipa x - echipa x" : Nick: Steamid: Server: Ora inceput si ora final : Link demo : Se va face un topic respectand acel topic title in care se va face cate un post pentru fiecare demo. Unde scrie " echipa x - echipa x" se vor pune tag-urile echipelor din acel meci.
 15. Titlul trebuie sa contina "Prezentare Overwatch nick" dupa care va fi urmatorul model: Numele real : Nick in joc : Varsta : Vechime in counter-strike : De cat timp esti overwatch : Comunitatea in care activezi : Vechime in comunitate : Cateva cuvinte despre tine :
 16. Toata echipa + rezervele trebuie sa fie prezente inainte cu 40 de minute de inceputul meciului dupa care vor urma etapele urmatoare : vor fi prezenti 2 overwatch , unul va face verificare la o echipa si unul la o echipa ; urmatorul pas va fi pe server unde se va porni runda de lame , castigatorilor li se va permite sa isi aleaga echipa de unde vor incepe ; dupa acest pas se va da live , se va bloca chat-ul si se va seta interp-ul , in momentul de fata toti jucatorii sunt obligati sa aiba demo on ; dupa live nimeni nu ramane la spectatori , din 5 in 5 minute un admin parte din staff va intra pe server pentru a mai verifica jucatorii.
 17. Titlul topicului trebuie sa contina ex. (Prezentare Echipa GamePower aka. *\GMP/*" . Modelul trebuie respectat si nu se accepta abatere : Numele real : Nick in joc : Varsta : SteamId : Timpul adunat pe acest joc si ore pe steam : Divizie cat timp a existat PGL(daca este cazul) : Timp in comunitate si gradul : Am jucat cu cod (da/nu) : O verificare wargods : Cateva cuvinte despre tine : Se va deschide un singur topic in care se va face cate un post cu prezentare pentru fiecare membru.
 18. Va primii toate informatiile necesare echipei lui , in legatura cu data , ora si hartile ce se vor juca ; Are obligatia sa prezinte toata echipa in topicul facut special pe forum echipei lui ; Toate informatiile primite din partea staff-ului trebuiesc redirectionate de el catre echipa si fondatori ; Are obligatia de a posta toate demo-urile la terminarea meciului pe forum ; Are obligatia sa verifice forum-ul nostru zilnic in categoria "Batalia Comunitatilor" -> "Informatii & Anunturi" , aici vei gasi toate informatiile urmatorului meci al echipei ; Are obligatia sa semnaleze orice problema intalnita la verificari , in timpul meciului cat si in afara acestuia staff-ului acestui turneu ; Daca jucatorii din echipa au o problema , omul de legatura va lua legatura cu cei din staff pentru rezolvarea acesteia ; Are obligatia sa prezinte cei 2 overwatch cu care comunitatea are permisiunea sa participe ; Are obligatia sa transmita regulamentul jucatorilor si fondatorilor comunitatii lui.
 19. Regulamentul echipelor participante si indicatiile oamenilor de legatura desemnati de fiecare comunitate: Toate echipele trebuie sa aiba o componenta de 7 jucatori (5 jucatori activi si 2 rezerve) , toti jucatorii din componenta echipelor trebuie sa aiba un istoric curat in wargods si sa nu fie cunoscuti ca au jucat sau ca joaca cu cod ; Toti jucatorii trebuie sa faca parte din staff-ul comunitatii ; Jucatorii trebuie sa fie in echipa completa cu cel putin 40 de minute inainte de inceperea meciului ; Inainte de inceperea meciului , toti jucatorii de la ambele echipe , inclusiv rezervele , vor fi verificati de catre cei 2 overwatch desemnati acelui meci , daca un jucator refuza verificarea , echipa va fi descalificata iar acel jucator banat permanent si interzis ; Oamenii de legatura desemnati de fiecare comunitate vor participa la verificare jucatorilor din echipa lui intrand pe aceiasi conexiune cu cel verificat si cel care verifica , in cazul in care observa ceva dubios este obligat sa semnaleze in acel moment organizatorilor turneului ; Toate verificarile se fac prin programul "Supremo" , toti participantii trebuie sa il aiba in pc inainte de inceperea verificarii ; Toti jucatorii vor juca demo on , daca un jucator din echipa nu a jucat cu demo on , echipa va fi descalificata.La finalul meciului , omul de legatura are obligatia de a lua demo-urile de la toti jucatorii din echipa lui si sa le posteze pe forum la sectiunea Demo-uri & Dovezi in topicul facut pentru meciul respectiv ; Nu se admite nici un fel de hack , aliasuri ,cfg-uri , tinta la awp , modele si orice alt program ce iti ofera un avantaj in joc , se pedepseste cu ban permanent si descalificarea echipei ; Daca un jucator din echipa este afk , nu se da restart la runda , se joaca in continuare asa , este responsabilitatea comunitatii sa isi aleaga cei mai buni oameni ; Verificarile se cer in penultima runda prin schimbarea numelui si facand un print-screen momentului cand si-a schimbat numele si ora , se admite cererea verificarii tuturor jucatorilor ; Toti jucatorii vor avea acelasi nume si pe teamspeak si pe server si anume "tag" + nick ; Nu se admit injurii la adresa niciunui jucator sau parte din staff-ul turneului , cu atat mai putin sa va schimbati numele pe server pentru a putea aduce injurii altui jucator.Fairplay-ul sta la baza acestui turneu ; La incheierea meciului toti jucatorii vor merge pe canalele special create pentru echipa lor , acolo vor astepta omul de legatura din echipa lor care le va comunica informatiile primite din partea staff-ului , sub nici o forma nu vor merge pe alte canale fara a fi chemati sau trasi de catre cei din staff , acest lucru putand aduce descalificarea echipei din turneu ; Se permite silent defuse atata timp cat nu este facut cu ajutorul unui program din afara jocului ; Se vor juca 3 harti (2/3) , iar meciurile se vor juca tur-retur.Sistemul de joc va fi MatchRound 16 fara prelungiri , in caz de 15-15 se declara egalitate ; Nu se permite ca un jucator sa de-a drop in timpul meciului dupa care sa reintre in meci , in cazul in care un jucator da drop echipa poate alege sa continuie in 4 sau sa renunte pierzand la scor de neprezentare.In cazul in care 2 jucatori dau drop din aceiasi echipa , meciul va fi oprit si echipa va fi descalificata ; Nu se permite retry-ul dupa ce a inceput meciul , totusi daca un jucator da retry , echipa poate sa aleaga sa mearga mai departe fara el sau sa renunte , in cazul in care 2 jucatori dau retry echipa va fi descalificata; Toti jucatorii inclusiv oamenii de legatura vor avea chat-ul de la steam oprit in timpul meciului in caz contrar echipa va fi descalificata.La fiecare 5 minute un admin care face parte din staff-ul turneului va intra pe server pentru a arunca o privire pe jucatori , acest admin de asemeni va avea chat-ul de pe steam off ; Pentru orice problema intalnita pe server in timpul meciului , capitanul echipei trebuie sa i-a legatura cu omul de legatura din echipa lor prin mesaj pe teamspeak iar acesta va lua legatura cu staff-ul turneului ; Nu se permite ca nici un jucator participant la turneu sau persoana din staff sa fie pe "microphone disabled" ; Este strict interzis sa folositi 16 bit din placa video iar cfg-ul nu trebuie sa depaseasca 250 de linii ; Pentru alte probleme aparute in timpul desfasurarii meciului sau in afara acestuia doar omul de legatura al comunitatii va lua legatura cu cei din staff ; Pentru a nu avea probleme , alegeti oamenii cu grija ; Oamenii de legatura din partea fiecarei comunitati au obligatia de a informa echipa cat si fondatorul asupra acestui regulament ; Nu se va face abatere de la acest regulament pentru nimeni si nimic , orice abatere de la acest regulament duce la descalificare. Cu stima echipa GamePower GL & HF !
 20. ai gresit sectiunea si modelul
 21. Modelul se respecta intocmai si toate punctele completate: Nick: Harta: Ora si data: Numele adminului: Motiv: Poze/Demo: Alte precizari:
 22. Acesta este modelul pentru cereri de admin , inainte de a face cererea asigurate ca ai citit regulamentul. Nume: Nick: Ore Jucate: Varsta: De ce vrei sa devi adminul nostru? Cum crezi ca poti sa ne ajuti? Care este parerea ta in legatura cu playerii ce activeaza la noi pe server in acest moment? Ce ar trebui schimbat/adaugat pe server?
 23. Regulament Admini: Respecta si vei fi respectat! Nu abuzati de comenzi si nu folositi comenzi intre voi. Orice nelamurire o discutati numai pe u@ nu pe chat-ul public. Harta se schimba in ultimele 5 minute,iar inainte de a da vot va consultati si cu ceilalti admini prezenti pe server. Nu se cere wargods pe server. Nu se executa comanda amx_ss pe straini. De la ora 00:00 pana la ora 12:00 se va juca numai de_dust2,cine schimba harta intre aceste ore va primii remove. Toti adminii trebuie sa aiba banlist si sa posteze fiecare ban dat in el,chiar si cele de durata scurta. Pentru cererile de admin,la intrebarea "De ce vrei sa devi adminul nostru?" vei raspunde cu "ASA". Toate probleme intre voi,bug-uri, nelamuriri sau orice altceva se vor discuta cu detinatorii. Regulament Playeri: Respecta si vei fi respectat! Nu aveti voie sa comentati deciziile adminilor. Nu aveti voie sa va urcati pe harta. Injuraturile impotriva adminilor se vor pedepsi cu ban permanent. Nu aveti voie cu nici un fel de program ce va creeaza un avantaj in joc. In momentul in care vi se fac poze,sunteti obligat sa le aratati adminului respectiv in cel mai scurt timp. Daca vi se cere wargods pe server,aveti dreptul sa faceti reclamatie adminului respectiv. Nu faceti spam pe chat-ul adminilor,codatii se anunta pe u@ si doar de 2 ori la 3 runde jucate. Nu se cer admine pe server. Pentru orice reclamatie sau probleme aveti sectiune speciala pe forum.
 24. Editia a -II- a Warnight incepe in aceasta seara la ora 21:00!