Antic

Founders
 • Content count

  1,080
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by Antic

 1. Echipa noastra va ureaza un Craciun Fericit alaturi de cei dragi , cadouri multe ,fericire , sanatate si tot ce va mai doriti .
 2. Buna seara , concursul s-a incheiat , cu parere de rau tin sa va anunt ca foarte multe voturi au fost anulate din cauza incalcarii regulilor de catre votanti . Principalele reguli incalcate sunt urmatoarele : Aveti voie sa acordati 2 voturi , unul pentru miss si unul pentru mister , daca nu respectati aceasta regula toate voturile dvs. vor fi anulate ; Pentru a putea vota in acest concurs contul trebuie sa aiba minim 6 zile pe forum si prezentare obligatoriu ; Am postat castigatorii , pentru reclamatii ma gasiti pe teamspeak3 !
 3. Conducerea GAMEPOWER organizeaza un concurs pentru userii comunitatii , cu scopul de a dezvolta socializarea in cadrul forumului . Doritorii vor posta dupa modelul de mai jos , iar poza cu cele mai multe like-uri va primii titlul de MISS , respectiv MISTER + Administrator Teamspeak3 & Premium Forum timp de 30 de zile : Nume real : Data inscrierii pe forum : Poze (minim 3) : Cateva cuvinte despre dvs.(obligatoriu) : Regulament : Aveti voie sa acordati 2 voturi , unul pentru miss si unul pentru mister , daca nu respectati aceasta regula toate voturile dvs. vor fi anulate ; Pentru a putea vota in acest concurs contul trebuie sa aiba minim 6 zile pe forum si prezentare obligatoriu ; Votul se va acorda prin like la postul concurentului respectiv ; Orice incercare de fraudare a voturilor va duce la decalificare si banarea tuturor conturilor asociate ; Pozele trebuie sa fie clare , sa aveti fata vizibila ; Aveti voie sa cereti like-uri pe teamspeak3 si forum dar doar in privat ; Aveti timp 3 zile pentru a primii voturi . Staff-ul isi rezerva dreptul de a verifica exactitatea informatiilor in cazul in care exista neclaritati in legatura cu un concurent/user . !! Pentru a ne asigura ca nu va inscrieti cu poze luate de pe google, solicitam 3 poze diferite .
 4. Buna ziua , imediat voi posta castigatorii si castigatoarele concursului Miss & Mister Editia II. In partea domnisoarelor si doamnelor avem urmatorul clasament : Alexandra - 14 voturi ; Castigatoare ! Edithh - 6 voturi ; andreea_deea - 1 vot ; In partea domnilor avem urmatorul clasament : HEADSHOOT // $ // - 3 voturi ; Castigator ! Alfa - 2 voturi ; Sixty* - 1 vot ; As dori sa va multumesc tuturor pentru participare si pentru implicare , sper sa participati si editia viitoare , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat . Cei 2 castigatori vor primii premiul concursului , adica , Administrator [Teamspeak3] , Premium [Forum] si Gradul de Miss implicit Mister [Teamspeak3] pentru 30 de zile. Pentru eventuale reclamatii in pm sau pe teamspeak3 ! Va multumesc & Felicitari castigatorilor !
 5. Ai gresit sectiunea , incearca aici https://www.gamepower.ro/forum/forum/1697-classic-»-rebelii/ dar respectand modelul dat
 6. Done
 7. Vineri ora 20:00 sedinta cu toate gradele de pe forum , teamspeak3 si adminii de la mix , prezenta obligatorie.Pentru absente postati aici!
 8. Aia cu "Am pareza pe picior"
 9. Hai ca ai pareza pe youtube
 10. Va multumesc , am postat castigatorii concursului in alta categorie !
 11. Conducerea GAMEPOWER organizeaza un concurs pentru userii comunitatii , cu scopul de a dezvolta socializarea in cadrul forumului . Doritorii vor posta dupa modelul de mai jos , iar poza cu cele mai multe like-uri va primii titlul de MISS , respectiv MISTER + Premium 30 de zile . Nick forum : Nume real : Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre dvs. Regulament : 1. Votul se va acorda prin like la postul concurentului respectiv ; 2. Orice incercare de fraudare a voturilor va duce la descalificare si banarea tuturor conturilor asociate ; 3. Pozele trebuie sa fie clare , sa aveti fata vizibila si fara poze in costum de baie ; 4. Pozele de o nuditate excesiva vor fi sterse si concurentul descalificat ; 5. Aveti timp 3 zile pentru a primii voturi ; 6. Staff-ul isi rezerva dreptul de a verifica exactitatea informatiilor in cazul in care exista neclaritati in legatura cu un concurent. !! Pentru a ne asigura ca nu va inscrieti cu poze luate de pe google, solicitam 2 poze diferite .
 12. Buna ziua , imediat voi posta castigatorii si castigatoarele concursului Miss & Mister . In partea domnisoarelor si doamnelor avem urmatorul clasament : Anytta - 62 de voturi ; Castigatoare ! Spiridușa - 44 de voturi ; ~AndreeaKhouse~ - 43 de voturi . In partea domnilor avem urmatorul clasament : Tzy - 48 de puncte ; Castigator ! Laurentiu 41 de puncte ; CKleiN.Zorel* - 35 de puncte . As dori sa va multumesc tuturor pentru participare si pentru implicare , sper sa participati si editia viitoare , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat . Editia viitoare va avea niste reguli mai stricte si va fi mult mai greu , nu ve-ti mai avea ajutor din afara. Cei 2 castigatori vor primii premiul concursului , adica , Premium Member [Forum & Teamspeak] si Gradul de Miss implicit Mister [Forum & Teamspeak] pentru 30 de zile. Pentru eventuale reclamatii in pm sau pe teamspeak3 ! Din cauza organizarii m-am decis sa dau premiu si locurilor 2 si 3 , mai exact , Premium Member pe teamspeak3 ! Va multumesc & Felicitari castigatorilor !
 13. In momentul in care ai strans tot ce ai nevoie ca sa il deschizi imi lasi pm.
 14. A facut bine cererea ,link-ul de la ban e de pe forum de la rebelii si are ca si categorie categoria CS ,care este a serverului din aceasta categorie.
 15. Cei care doresc sa deschidă un topic în cadrul acestei secțiuni, sunt rugați sa respecte următoarele condiții: 1. Se dorește cumpărarea unui server din GPHosting și aveți nevoie de staff/donații 2. Dupa deschiderea topicului, trebuie sa-l mențineți activ folosindu-va de funcția BUMP 3. Respectarea modelului este obligatorie. 4. Cei care deschid topicuri de dragul de a deschide un topic, vor fi pedepsiți cu ban pe sec. server market. Model cerere server Mod: Clasic / Zombie / Gungame etc Numar sloturi: 22/24/32 DNS: .GAMEPOWER.RO Caut: Sprijin financiar, staff, oameni pentru partea tehnica etc Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp etc Contact: Yahoo ID, steam ID, skype etc ( obligatoriu )
 16. Topic title va contine obligatoriu "Dovada impotriva jucatorului x" , dupa model : Nick: SteamId: Echipa: Link dovada:
 17. Modelul se respecta in tocmai iar titlul va fi urmatorul "Demo echipa "tag echipa" -echipa x - echipa x" : Nick: Steamid: Server: Ora inceput si ora final : Link demo : Se va face un topic respectand acel topic title in care se va face cate un post pentru fiecare demo. Unde scrie " echipa x - echipa x" se vor pune tag-urile echipelor din acel meci.
 18. Titlul trebuie sa contina "Prezentare Overwatch nick" dupa care va fi urmatorul model: Numele real : Nick in joc : Varsta : Vechime in counter-strike : De cat timp esti overwatch : Comunitatea in care activezi : Vechime in comunitate : Cateva cuvinte despre tine :
 19. Toata echipa + rezervele trebuie sa fie prezente inainte cu 40 de minute de inceputul meciului dupa care vor urma etapele urmatoare : vor fi prezenti 2 overwatch , unul va face verificare la o echipa si unul la o echipa ; urmatorul pas va fi pe server unde se va porni runda de lame , castigatorilor li se va permite sa isi aleaga echipa de unde vor incepe ; dupa acest pas se va da live , se va bloca chat-ul si se va seta interp-ul , in momentul de fata toti jucatorii sunt obligati sa aiba demo on ; dupa live nimeni nu ramane la spectatori , din 5 in 5 minute un admin parte din staff va intra pe server pentru a mai verifica jucatorii.
 20. Titlul topicului trebuie sa contina ex. (Prezentare Echipa GamePower aka. *\GMP/*" . Modelul trebuie respectat si nu se accepta abatere : Numele real : Nick in joc : Varsta : SteamId : Timpul adunat pe acest joc si ore pe steam : Divizie cat timp a existat PGL(daca este cazul) : Timp in comunitate si gradul : Am jucat cu cod (da/nu) : O verificare wargods : Cateva cuvinte despre tine : Se va deschide un singur topic in care se va face cate un post cu prezentare pentru fiecare membru.
 21. Va primii toate informatiile necesare echipei lui , in legatura cu data , ora si hartile ce se vor juca ; Are obligatia sa prezinte toata echipa in topicul facut special pe forum echipei lui ; Toate informatiile primite din partea staff-ului trebuiesc redirectionate de el catre echipa si fondatori ; Are obligatia de a posta toate demo-urile la terminarea meciului pe forum ; Are obligatia sa verifice forum-ul nostru zilnic in categoria "Batalia Comunitatilor" -> "Informatii & Anunturi" , aici vei gasi toate informatiile urmatorului meci al echipei ; Are obligatia sa semnaleze orice problema intalnita la verificari , in timpul meciului cat si in afara acestuia staff-ului acestui turneu ; Daca jucatorii din echipa au o problema , omul de legatura va lua legatura cu cei din staff pentru rezolvarea acesteia ; Are obligatia sa prezinte cei 2 overwatch cu care comunitatea are permisiunea sa participe ; Are obligatia sa transmita regulamentul jucatorilor si fondatorilor comunitatii lui.
 22. Regulamentul echipelor participante si indicatiile oamenilor de legatura desemnati de fiecare comunitate: Toate echipele trebuie sa aiba o componenta de 7 jucatori (5 jucatori activi si 2 rezerve) , toti jucatorii din componenta echipelor trebuie sa aiba un istoric curat in wargods si sa nu fie cunoscuti ca au jucat sau ca joaca cu cod ; Toti jucatorii trebuie sa faca parte din staff-ul comunitatii ; Jucatorii trebuie sa fie in echipa completa cu cel putin 40 de minute inainte de inceperea meciului ; Inainte de inceperea meciului , toti jucatorii de la ambele echipe , inclusiv rezervele , vor fi verificati de catre cei 2 overwatch desemnati acelui meci , daca un jucator refuza verificarea , echipa va fi descalificata iar acel jucator banat permanent si interzis ; Oamenii de legatura desemnati de fiecare comunitate vor participa la verificare jucatorilor din echipa lui intrand pe aceiasi conexiune cu cel verificat si cel care verifica , in cazul in care observa ceva dubios este obligat sa semnaleze in acel moment organizatorilor turneului ; Toate verificarile se fac prin programul "Supremo" , toti participantii trebuie sa il aiba in pc inainte de inceperea verificarii ; Toti jucatorii vor juca demo on , daca un jucator din echipa nu a jucat cu demo on , echipa va fi descalificata.La finalul meciului , omul de legatura are obligatia de a lua demo-urile de la toti jucatorii din echipa lui si sa le posteze pe forum la sectiunea Demo-uri & Dovezi in topicul facut pentru meciul respectiv ; Nu se admite nici un fel de hack , aliasuri ,cfg-uri , tinta la awp , modele si orice alt program ce iti ofera un avantaj in joc , se pedepseste cu ban permanent si descalificarea echipei ; Daca un jucator din echipa este afk , nu se da restart la runda , se joaca in continuare asa , este responsabilitatea comunitatii sa isi aleaga cei mai buni oameni ; Verificarile se cer in penultima runda prin schimbarea numelui si facand un print-screen momentului cand si-a schimbat numele si ora , se admite cererea verificarii tuturor jucatorilor ; Toti jucatorii vor avea acelasi nume si pe teamspeak si pe server si anume "tag" + nick ; Nu se admit injurii la adresa niciunui jucator sau parte din staff-ul turneului , cu atat mai putin sa va schimbati numele pe server pentru a putea aduce injurii altui jucator.Fairplay-ul sta la baza acestui turneu ; La incheierea meciului toti jucatorii vor merge pe canalele special create pentru echipa lor , acolo vor astepta omul de legatura din echipa lor care le va comunica informatiile primite din partea staff-ului , sub nici o forma nu vor merge pe alte canale fara a fi chemati sau trasi de catre cei din staff , acest lucru putand aduce descalificarea echipei din turneu ; Se permite silent defuse atata timp cat nu este facut cu ajutorul unui program din afara jocului ; Se vor juca 3 harti (2/3) , iar meciurile se vor juca tur-retur.Sistemul de joc va fi MatchRound 16 fara prelungiri , in caz de 15-15 se declara egalitate ; Nu se permite ca un jucator sa de-a drop in timpul meciului dupa care sa reintre in meci , in cazul in care un jucator da drop echipa poate alege sa continuie in 4 sau sa renunte pierzand la scor de neprezentare.In cazul in care 2 jucatori dau drop din aceiasi echipa , meciul va fi oprit si echipa va fi descalificata ; Nu se permite retry-ul dupa ce a inceput meciul , totusi daca un jucator da retry , echipa poate sa aleaga sa mearga mai departe fara el sau sa renunte , in cazul in care 2 jucatori dau retry echipa va fi descalificata; Toti jucatorii inclusiv oamenii de legatura vor avea chat-ul de la steam oprit in timpul meciului in caz contrar echipa va fi descalificata.La fiecare 5 minute un admin care face parte din staff-ul turneului va intra pe server pentru a arunca o privire pe jucatori , acest admin de asemeni va avea chat-ul de pe steam off ; Pentru orice problema intalnita pe server in timpul meciului , capitanul echipei trebuie sa i-a legatura cu omul de legatura din echipa lor prin mesaj pe teamspeak iar acesta va lua legatura cu staff-ul turneului ; Nu se permite ca nici un jucator participant la turneu sau persoana din staff sa fie pe "microphone disabled" ; Este strict interzis sa folositi 16 bit din placa video iar cfg-ul nu trebuie sa depaseasca 250 de linii ; Pentru alte probleme aparute in timpul desfasurarii meciului sau in afara acestuia doar omul de legatura al comunitatii va lua legatura cu cei din staff ; Pentru a nu avea probleme , alegeti oamenii cu grija ; Oamenii de legatura din partea fiecarei comunitati au obligatia de a informa echipa cat si fondatorul asupra acestui regulament ; Nu se va face abatere de la acest regulament pentru nimeni si nimic , orice abatere de la acest regulament duce la descalificare. Cu stima echipa GamePower GL & HF !
 23. ai gresit sectiunea si modelul