Jump to content
account_circle Sign In

Sign InOr sign in with one of these services

person_add Sign Up

Antic

Members
 • Content Count

  1,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Antic last won the day on May 29 2020

Antic had the most liked content!

About Antic

 • Rank
  Legendary Member
 • Birthday 10/02/1996

Contact Methods

 • Steam
  Array
 • Website URL
  Array
 • Yahoo
  Array
 • Skype
  Array

Profile Information

 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Recent Profile Visitors

11,830 profile views
 1. Trebuie sa-ti zic parola pt admin sau ?

 2. antic

  te rog eu da-mi admin

  promit ca nu o sa ma injur

  ziua de cand intru  pe la 10   11  plin de codati

  se duce sv de rapa

 3. dc nu vrei ma sa dai acces

  o sa fie alta mancare de peste ca admin

  nu o sa mai fiu vulgar sau sa ma port urat cu playerii

  baga acolo ca si asa duce-ti lipsa

  toata ziua plin de codari

 4. lap

  Salut Antic. Eu as dori ca premiul meu sa il folosesti pt server. Mersi.

 5. sZn

  Antic ce atributi imi apartin la acest grad ? pot sa postez oriunde si sa creez topicuri peste tot nu ? si poti sa mai imi spui tu ce si cum ..

 6. bon joueur frere ////

 7. ba frate uitate ma am luat ban degeaba a facut abuz STIFLER 

 8. tot am ban antic

  imi poti da unban

 9. Salut man, de la cine cumperi boost? sunt interesat.

 10. can you see my req in teamspeak section )

 11. intra si tu pe sv ca e full de codati si 0 admini

 12. Antic

  Buna seara , concursul s-a incheiat , cu parere de rau tin sa va anunt ca foarte multe voturi au fost anulate din cauza incalcarii regulilor de catre votanti . Principalele reguli incalcate sunt urmatoarele : Aveti voie sa acordati 2 voturi , unul pentru miss si unul pentru mister , daca nu respectati aceasta regula toate voturile dvs. vor fi anulate ; Pentru a putea vota in acest concurs contul trebuie sa aiba minim 6 zile pe forum si prezentare obligatoriu ; Am postat castigatorii , pentru reclamatii ma gasiti pe teamspeak3 !
 13. Buna ziua , imediat voi posta castigatorii si castigatoarele concursului Miss & Mister Editia II. In partea domnisoarelor si doamnelor avem urmatorul clasament : Alexandra - 14 voturi ; Castigatoare ! Edithh - 6 voturi ; andreea_deea - 1 vot ; In partea domnilor avem urmatorul clasament : HEADSHOOT // $ // - 3 voturi ; Castigator ! Alfa - 2 voturi ; Sixty* - 1 vot ; As dori sa va multumesc tuturor pentru participare si pentru implicare , sper sa participati si editia viitoare , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat . Cei 2 castigatori vor primii premiul concursului , adica , Administrator [Teamspeak3] , Premium [Forum] si Gradul de Miss implicit Mister [Teamspeak3] pentru 30 de zile. Pentru eventuale reclamatii in pm sau pe teamspeak3 ! Va multumesc & Felicitari castigatorilor !
 14. Conducerea GAMEPOWER organizeaza un concurs pentru userii comunitatii , cu scopul de a dezvolta socializarea in cadrul forumului . Doritorii vor posta dupa modelul de mai jos , iar poza cu cele mai multe like-uri va primii titlul de MISS , respectiv MISTER + Administrator Teamspeak3 & Premium Forum timp de 30 de zile : Nume real : Data inscrierii pe forum : Poze (minim 3) : Cateva cuvinte despre dvs.(obligatoriu) : Regulament : Aveti voie sa acordati 2 voturi , unul pentru miss si unul pentru mister , daca nu respectati aceasta regula toate voturile dvs. vor fi anulate ; Pentru a putea vota in acest concurs contul trebuie sa aiba minim 6 zile pe forum si prezentare obligatoriu ; Votul se va acorda prin like la postul concurentului respectiv ; Orice incercare de fraudare a voturilor va duce la decalificare si banarea tuturor conturilor asociate ; Pozele trebuie sa fie clare , sa aveti fata vizibila ; Aveti voie sa cereti like-uri pe teamspeak3 si forum dar doar in privat ; Aveti timp 3 zile pentru a primii voturi . Staff-ul isi rezerva dreptul de a verifica exactitatea informatiilor in cazul in care exista neclaritati in legatura cu un concurent/user . !! Pentru a ne asigura ca nu va inscrieti cu poze luate de pe google, solicitam 3 poze diferite .
 15. Antic

  Va multumesc , am postat castigatorii concursului in alta categorie !
Powered by Invision Community
×
×
 • Create New...