Antic

Founder
 • Content count

  1,123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Profile Song

Antic last won the day on January 28

Antic had the most liked content!

About Antic

 • Rank
  Legendary Member
 • Birthday 10/02/1996

Contact Methods

 • Steam
  http://steamcommunity.com/id/anticc/
 • Website URL
  www.gamepower.ro/forums
 • Yahoo
  crististef96
 • Skype
  crististef1

Profile Information

 • Location
  Buzau
 • Interests
  Counter-Strike 1.6,CS:GO,LeagueofLegends

Recent Profile Visitors

5,704 profile views
 1. Buna ziua , comunitatea GamePower.Ro ofera 3 servere spre administrare . Mai multe detalii in privat.
 2. bon joueur frere ////

 3. ba frate uitate ma am luat ban degeaba a facut abuz STIFLER 

 4. tot am ban antic

  imi poti da unban

 5. Salut man, de la cine cumperi boost? sunt interesat.

  1. Antic

   Antic

   Power-boost.org

 6. can you see my req in teamspeak section )

 7. intra si tu pe sv ca e full de codati si 0 admini

 8. Buna seara , concursul s-a incheiat , cu parere de rau tin sa va anunt ca foarte multe voturi au fost anulate din cauza incalcarii regulilor de catre votanti . Principalele reguli incalcate sunt urmatoarele : Aveti voie sa acordati 2 voturi , unul pentru miss si unul pentru mister , daca nu respectati aceasta regula toate voturile dvs. vor fi anulate ; Pentru a putea vota in acest concurs contul trebuie sa aiba minim 6 zile pe forum si prezentare obligatoriu ; Am postat castigatorii , pentru reclamatii ma gasiti pe teamspeak3 !
 9. Buna ziua , imediat voi posta castigatorii si castigatoarele concursului Miss & Mister Editia II. In partea domnisoarelor si doamnelor avem urmatorul clasament : Alexandra - 14 voturi ; Castigatoare ! Edithh - 6 voturi ; andreea_deea - 1 vot ; In partea domnilor avem urmatorul clasament : HEADSHOOT // $ // - 3 voturi ; Castigator ! Alfa - 2 voturi ; Sixty* - 1 vot ; As dori sa va multumesc tuturor pentru participare si pentru implicare , sper sa participati si editia viitoare , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat . Cei 2 castigatori vor primii premiul concursului , adica , Administrator [Teamspeak3] , Premium [Forum] si Gradul de Miss implicit Mister [Teamspeak3] pentru 30 de zile. Pentru eventuale reclamatii in pm sau pe teamspeak3 ! Va multumesc & Felicitari castigatorilor !
 10. Conducerea GAMEPOWER organizeaza un concurs pentru userii comunitatii , cu scopul de a dezvolta socializarea in cadrul forumului . Doritorii vor posta dupa modelul de mai jos , iar poza cu cele mai multe like-uri va primii titlul de MISS , respectiv MISTER + Administrator Teamspeak3 & Premium Forum timp de 30 de zile : Nume real : Data inscrierii pe forum : Poze (minim 3) : Cateva cuvinte despre dvs.(obligatoriu) : Regulament : Aveti voie sa acordati 2 voturi , unul pentru miss si unul pentru mister , daca nu respectati aceasta regula toate voturile dvs. vor fi anulate ; Pentru a putea vota in acest concurs contul trebuie sa aiba minim 6 zile pe forum si prezentare obligatoriu ; Votul se va acorda prin like la postul concurentului respectiv ; Orice incercare de fraudare a voturilor va duce la decalificare si banarea tuturor conturilor asociate ; Pozele trebuie sa fie clare , sa aveti fata vizibila ; Aveti voie sa cereti like-uri pe teamspeak3 si forum dar doar in privat ; Aveti timp 3 zile pentru a primii voturi . Staff-ul isi rezerva dreptul de a verifica exactitatea informatiilor in cazul in care exista neclaritati in legatura cu un concurent/user . !! Pentru a ne asigura ca nu va inscrieti cu poze luate de pe google, solicitam 3 poze diferite .
 11. Ai gresit sectiunea , incearca aici https://www.gamepower.ro/forum/forum/1697-classic-»-rebelii/ dar respectand modelul dat
 12. Aia cu "Am pareza pe picior"
 13. Hai ca ai pareza pe youtube
 14. Va multumesc , am postat castigatorii concursului in alta categorie !