• Announcements

  • LapTe PraF ! ;x

   Concurs [ GamePower ] Ofrande.   10/12/2018

   Va astept in fiecare WEKEEND sa participati la concursul 6/49 !! https://www.gamepower.ro/forum/forum/1350-concursuri-și-eventuri/  
  • Antic

   Castigatori Miss & Mister Editia I   10/27/2018

   Buna ziua , imediat voi posta castigatorii si castigatoarele concursului Miss & Mister . In partea domnisoarelor si doamnelor avem urmatorul clasament :  Anytta - 62 de voturi ; Castigatoare ! Spiridușa - 44 de voturi ; ~AndreeaKhouse~ - 43 de voturi . In partea domnilor avem urmatorul clasament : Tzy - 48 de puncte ; Castigator ! Laurentiu 41 de puncte ; CKleiN.Zorel* - 35 de puncte . As dori sa va multumesc tuturor pentru participare si pentru implicare , sper sa participati si editia viitoare , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat . Editia viitoare va avea niste reguli mai stricte si va fi mult mai greu , nu ve-ti mai avea ajutor din afara. Cei 2 castigatori vor primii premiul concursului , adica , Premium Member [Forum & Teamspeak] si Gradul de Miss implicit Mister [Forum & Teamspeak] pentru 30 de zile. Pentru eventuale reclamatii in pm sau pe teamspeak3 !  Din cauza organizarii m-am decis sa dau premiu si locurilor 2 si 3 , mai exact , Premium Member pe teamspeak3 ! Va multumesc & Felicitari castigatorilor !
  • LapTe PraF ! ;x

   Concurs Ruleta GamePower   11/15/2018

   Odata la 1 saptamana Comunitatea GamePower va ofera sansa sa jucati in concursul "Ruleta GamePower" pentru a castiga nenumerate premii !!  

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 10/20/2018 in all areas

 1. 62 likes
  Nick forum : Anytta Nume real : Ana Maria Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre mine: sunt o persoana sociabila, imi place sa vorbesc mult sa dorm si sa mananc ciocolata!
 2. 48 likes
  Nick forum : Tzy Nume real : David Poze (minim 2) :
 3. 46 likes
  Nick forum : Spiridusa Nume real : Flori Cateva cuvinte despre dvs. aha aha aha
 4. 45 likes
 5. 43 likes
  Nick forum : ~AndreeaKhouse~ Nume real : Andreea Cristina Poze (minim 2) :
 6. 41 likes
  Nick forum : Laurentiu Nume real : Laurentiu Georgian Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre dvs: BLA BLA BLA.
 7. 36 likes
 8. 35 likes
  votati-ma va dau q7 le :)))))))))))))))))))))))))=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 9. 35 likes
  Nick forum : Karma- goddess. Nume real : Nicoleta Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre dvs. - I' m a girl I'm a
 10. 33 likes
  Nick forum : Madutza Nume real : Madalina Cateva cuvinte despre dvs: O scarba mica.
 11. 29 likes
 12. 27 likes
  Nick : S I N N N Nume Real : Stan Radu
 13. 26 likes
  Nick forum : andreea_deea Nume real : andreea Poze (minim 2) :
 14. 22 likes
  Nick forum :WeeTy*99* Nume real :Pocola Patric Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre dvs: bafta Feciori/Futite:)))!!
 15. 20 likes
  Nick forum :Paco Nume real : Cosmin Gladun <3
 16. 20 likes
  Nick forum : DIGITALLL Nume real : Ovdiu Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre dvs. Tanar si nelinistit , mereu cu capul la ceva nou ceva de facut si de distrat. Am un catel numit Dexter care imi face viata si diminetile f amare... Place plimbatul in natura si urasc orasele mari... Viata de tara e ceva ce am visat mereu... Relaxat si fara griji... succes tuturor...
 17. 16 likes
 18. 13 likes
  Conducerea GAMEPOWER organizeaza un concurs pentru userii comunitatii , cu scopul de a dezvolta socializarea in cadrul forumului . Doritorii vor posta dupa modelul de mai jos , iar poza cu cele mai multe like-uri va primii titlul de MISS , respectiv MISTER + Premium 30 de zile . Nick forum : Nume real : Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre dvs. Regulament : 1. Votul se va acorda prin like la postul concurentului respectiv ; 2. Orice incercare de fraudare a voturilor va duce la descalificare si banarea tuturor conturilor asociate ; 3. Pozele trebuie sa fie clare , sa aveti fata vizibila si fara poze in costum de baie ; 4. Pozele de o nuditate excesiva vor fi sterse si concurentul descalificat ; 5. Aveti timp 3 zile pentru a primii voturi ; 6. Staff-ul isi rezerva dreptul de a verifica exactitatea informatiilor in cazul in care exista neclaritati in legatura cu un concurent. !! Pentru a ne asigura ca nu va inscrieti cu poze luate de pe google, solicitam 2 poze diferite .
 19. 12 likes
  Nick forum :Caramida. Nume real :Alexandru Florin Cateva cuvinte despre dvs:Capitanul Caramida pentru alte. Informatii Ts.gamepower.ro
 20. 11 likes
  Buna ziua , imediat voi posta castigatorii si castigatoarele concursului Miss & Mister . In partea domnisoarelor si doamnelor avem urmatorul clasament : Anytta - 62 de voturi ; Castigatoare ! Spiridușa - 44 de voturi ; ~AndreeaKhouse~ - 43 de voturi . In partea domnilor avem urmatorul clasament : Tzy - 48 de puncte ; Castigator ! Laurentiu 41 de puncte ; CKleiN.Zorel* - 35 de puncte . As dori sa va multumesc tuturor pentru participare si pentru implicare , sper sa participati si editia viitoare , nu aveti nimic de pierdut , doar de castigat . Editia viitoare va avea niste reguli mai stricte si va fi mult mai greu , nu ve-ti mai avea ajutor din afara. Cei 2 castigatori vor primii premiul concursului , adica , Premium Member [Forum & Teamspeak] si Gradul de Miss implicit Mister [Forum & Teamspeak] pentru 30 de zile. Pentru eventuale reclamatii in pm sau pe teamspeak3 ! Din cauza organizarii m-am decis sa dau premiu si locurilor 2 si 3 , mai exact , Premium Member pe teamspeak3 ! Va multumesc & Felicitari castigatorilor !
 21. 11 likes
 22. 10 likes
  Nick forum : Teodor Ioan Nume real :Doru Poze (minim 2) :
 23. 10 likes
  Papi*@Constanta / Star.GamePower.Ro Bogdan... Old donkey ! http://prntscr.com/lb4xck http://prntscr.com/lb4xlh http://prntscr.com/lb4xw3 http://prntscr.com/lb4y51 http://prntscr.com/lb4ylb http://prntscr.com/lb4ys7 http://prntscr.com/lb4yxn http://prntscr.com/lb4z6d http://prntscr.com/lb4zez
 24. 10 likes
  Nick forum : TraTaMenT Nume real : Vali Cateva cuvinte despre dvs: depresiiicureconditionareaaa Inca o poza de batrani ,daca tot se cer 2 poze heheheh
 25. 10 likes
  Nick forum : Ciubuc! Nume real : Mehmet Ruben Elis Poze (minim 2) : Cateva Detalii Despre Mine? Musuluman-Turc, Bucuresti-Berceni , Cunostinte Muzicale , Tarabana-Percutii-Clarinet(hobby-uri) In Curand Hairstylist<3 Va Pupa Ciubucu Sincer Si Dulce!
 26. 10 likes
  Nick forum :rolex Nume real :Alexandru Poze (minim 2) :
 27. 9 likes
 28. 7 likes
 29. 7 likes
  Nick forum : Stendhal Nume real : Mirel - Adrian Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre dvs. Salut / Bună ! Să zic si eu ceva despre mine Sunt o persoana calma , sufletista si cu bun simţ. Am zis cam mult , multumesc ! Baftă tuturor !
 30. 6 likes
  Nick forum : SlimShaidyR Nume real : Iulian Poze (minim 2) : Am 22 de ani, București. Sunt sociabil și deschis la orice subiect de discutie .
 31. 6 likes
  Regulament VIP: 1. Pe harti de awp nu aveti voie cu arme/he/flash, de asemenea, pe harti he nu aveti voie cu arme. 2. NU va urcati pe harta (folosind double-jump sau fara). 3. Daca faceti fraguri in timp ce v-ati urcat pe harta riscati slay/kick/ban 120 min. ****************************************************************************************************************************** Regulament Admini: 1. Schimbarea hartii: In ultimile 10 min se da vote, in ultimile 5 min se da in HUD "LAST" apoi schimbati harta la sfarsitul rundei. La vot se dau minim 2 harti (preferabil 3). Inainte sa dati votemap, este obligatoriu sa va uitati in /harti ca sa nu dati o harta care a mai fost recent. Este recomandat sa mai intrebati adminii de fata daca au preferinte. 2. Un admin care face demo unui jucator este obligat sa anunte prin say_team@ (u@) (chatul adminilor). 3. Nu va bagati peste alti admini indiferent daca aveti gradul mai mare sau mai mic decat ei. Daca aveti vreo problema, vorbiti cu fondatorii. 4. Orice problema/neintelegere intre admini NU se rezolva pe server (riscati sanctiuni severe). 5. Este INTERZIS abuzul comenzilor (amx_say ; amx_tsay ; amx_slap ; amx_slay...etc ). 6. Adminii trebuie sa aiba grija de server (fara lag, fara codati, fara spam, fara injuraturi..) daca un admin isi vede de joc si ignora prezenta codatilor pe server va fi sanctionat. 7. Adminii trebuie sa respecte regulamentul si sa aibe un limbaj decent pentru ca trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti jucatori. 8. Adminii sunt obligati sa aiba activitate zilnica pe forum. NU dati doar PRO si CONTRA fara argumente. 9. Atunci cand adminii cer poze unui jucator (amx_ss) si iese jucatorul de pe serveer, trebuie sa faca adminii poza la consola prin F12 sau a scrie "snapshot" si sa pastreze dovada in PC minim 48 de ore. 10. Un demo trebuie sa contina un minim de 2 faze clare de (wall hack, aim/silent aim, no recoil..) si trebuie pastrat in PC minim 48 de ore. Un demo pentru Wall Hack se face cu ESP ON, iar pentru aim/silent aim se face cu ESP OFF. 11. Adminii care nu vor frecventa serverul timp de >5 zile sunt rugati sa anunte absenta, altfel risca remove. 12. NU cereti scanari WG. Aceste vor fi permise doar in cazuri speciale si la decizia fondatorilor. 13. Este Interzis sa faceti poze la alti admini,Singura dovada luata in considerare este DEMO. 14. Banurile date fara dovada sau fara interes (poze/demo prea scurt sau unde nu se vede nimic) vor duce la sanctionarea adminului. 15. Banurile se dau cu motive de gen: wh, aim,silentaim,... NU se acceapta injosiri. Adminii care fac asta risca sa fie sanctionati. 16. Nu executati comenzi pe un alti admini fara acceptul unui fondator. (c u v a n t u l c h e i e: lasagna) 17. Nu aveti voie sa folositi comanda amx_unban fara acordul unui fondator. 18. Daca timpul este scos,nu aveti voie sa schimbati harta.
 32. 5 likes
  Ruleta GamePower Fiind prima editie din acest concurs va voi prezenta regulamentul si indicatiile pentru joc !! REGULAMENT: Fiecare membru are dreptul sa aleaga un singur numar din intreaga ruleta !! Cine pune un numar identic cu a altei persoane, va fii descalificat !! Nu aveti voie sa lasati reply de mai multe ori !! Toti membri trebuie sa aleaga un numar ce exista pe ruleta !! INFORMATII: Ruleta va fii afisata la inceputul concursului fara premii, dupa 1 saptamana va aparea ruleta cu premiile respective !! Cine nu doreste premiul respectiv, il poate face cadou unui prieten doar 50% EX: [ Castigi 10 zile Premium, prietenul tau primeste doar 5 zile ] EDITIA #1
 33. 5 likes
  Nickul tau:Serban Ora:18:20 Numarul Votului (freakz):13 Numarul Votului (CsServers):25
 34. 5 likes
 35. 5 likes
  Nick forum/servere: bLk* Nume real : Dinu Lucian Poze (minim 2) : Cateva cuvinte despre dvs Eu si atat, nimic mai mult !!! Fierare-i special in felul lui !! 😜😎
 36. 5 likes
  Numere extrase 30 / 17 / 6 / 39 / 40 / 13 @✩ GRE. ✩ - 1 Numar @Dume* - 1 Numar @charlie - 1 Numar @BlackJack 2.0 - 0 Numere @Genmu OG - 2 Numere @P@pu - 1 Numar @AleX★ - 0 Numere @Vostok @ - 1 Numar @Kossoleanu - 1 Numar @Dr0GatwL - 0 Numere @Vostok @ La acest concurs trebuie sa alegi 6 numere ce sunt cuprinse intre 1 si 49 !! Deci sa nu mai alegi 0 !! Reputatia va fii adaugata !! EDITIA #15 ---> AICI <---
 37. 4 likes
  Nickul tau:Serban Ora:12:37 Numarul Votului (freakz):11 Numarul Votului (CsServers):23
 38. 4 likes
  Nickul tau:Serban Ora:7:09 Numarul Votului (freakz):10 Numarul Votului (CsServers):22
 39. 4 likes
  (c) Andrei. TNK*R3FLeX.dNd Umbricaa LikeIT Red:x Deniisa. Rayzer^ l ABC^ -wTf-God Alex ;X - ph - Waffen KaNNaBisSs seck ParinteleDeneseu11 moise ;x TheKingIsBack rld^Pric3 Ossama Solo><Style -zoNE-//SnOoP Andrei Shadows TheFocus BenZ3n. toporjkee PorC Shank BUT Mondo Que Killer || Outrage PS
 40. 4 likes
  Nick forum :BoBo Nume real :Bogdan Alin I'm a child
 41. 3 likes
 42. 3 likes
  EDITIE SPECIALA DE SARBATORI !!! HOLIDAYS SPECIAL EDITION !!! ************** [Ro]: Toata lumea poate participa, chiar daca este admin. [En]: Everyone may participate, even if they were admin. ************** 1st Edition Period: 01/12/2018 - 01/01/2018 ************** [Ro]: Premii: / [En]: Prizes: 1st: VIP ( [Ro]: o luna /[En]: 1 month) + 50 euros CASH 2nd: VIP ( [Ro]: o luna /[En]: 1 month) + Steam account (temporary)* 3rd: VIP ( [Ro]: o luna /[En]: 1 month) ************** *[Ro]: Contul Steam va fi temporar, abea daca ramaneti 3 luni pe serverul nostru, il primiti permanent. *[En]: The steam account will be temporary, but if you play 3 months on our server, it will be permanent.
 43. 3 likes
 44. 3 likes
 45. 3 likes
  Hai ca esti biness, baiat bun. Sa vedem cum te descurci domnu’ Manager. Felicitari, mult succes cu gradul moldovene!
 46. 3 likes
  @(c) Andrei. ♔ @TNK*R3FLeX.dNd
 47. 3 likes
  Nickul tau:Serban Ora:7:09 Numarul Votului (freakz):9 Numarul Votului (CsServers):20
 48. 3 likes
  De la mine un mare PRO . PS Ai mai fost admin aici...chiar daca munca ti-a ocupat timpul,ma bucur ca ai revenit
 49. 3 likes
  mANCw Weety*99* SeDaNNN ;x PROFESSIONAL NR 1 Jake degeaba_fugi:))) Professional*Killer [ZoNe] Vostok Serban Olandezu xx_horatiu_4u PunnK Dany KaTTax dennyss abi SpawN BanDiTu. Bogdan! harle; Adi LeagueOfMe RosTad dev. HeaDShooT // S // [CS]Daniel MAG ReSp3c7 *********************************************************************************** This topic's last update was on: 20/11/2018 ***********************************************************************************
 50. 3 likes